noscript
خرید-اقساطی-گوشی-و-تبلت

گوگل فوتو و گوگل درایو در حال جدا شدن

نویسنده: theverge ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۵ ق.ظ مشاهده: ۲۳۳ بار
گوگل فوتو و گوگل درایو  در حال جدا شدن

گوگل فوتو و گوگل درایو  در حال جدا شدن

گوگل مدت ها امکان همگام سازی گوگل فوتو و گوگل درایو را فراهم ساخته بود اما به تازگی اعلام نموده که می خواهد به دلیل ساده سازی این همگام سازی را قطع کند. مدیران Drive و Photos آقایان دن اشلوتزر و جیسون گوپتا در این باره گفته اند :" چندین پیام از کاربران مختلف بدست ما رسیده که در آنها به گیج کننده بودن سیستم ادغامی اشاره شده و ما از این رو می خواهیم چند تغییر را ایجاد نموده تا استفاده از برنامه را ساده تر کنیم." 

تشخیص رم میکرو اس دی اصل و تقلبی سامسونگ
 
در زمانی که این تغییرات انجام گیرند ، زمانی که عکس یا فیلمی را در هر یک از این سرویس ها بارگذاری کنید در دیگری به نمایش گذاشته نخواهد شد و علاوه اینکه اگر فایلی را در هر یک از سرویس ها پاک کنید در دیگری تاثیری نخواهد داشت.  " این ویژگی برای پاک شدن تصادفی اطلاعات از سرویس حذف شده تا کاربران کمترین ضرر را در حین پاک کردن اطلاعات تجربه کنند." سیستمی که در حال حاضر مورد استفاده بوده به سادگی موجب خواهد شد اگر فایلی را به صورت تصادفی پاک کنید دیگر نتوانید در دیگر سرویس از آن استفاده کرده و به کلی آن را از دست خواهید داد. 
 
اکنون امکان دارد چند سوال در ذهن شما ایجاد شده باشد ، سوالی مانند " اگر فایلی را حذف یا ویرایش کنیم چه اتفاقی خواهد افتاد " خب در سیستم فعلی اگر حساب های گوگل و درایو را همگام سازی کرده باشید و فایلی را پاک کنید به صورت خودکار در دیگر سرویس نیز پاک خواهد شد. این مساله در مورد ویرایش فایل های نیز صادق بوده و اگر فایلی را ویرایش کنید در دیگر سرویس نیز شاهد آن خواهید بود. اگر عکسی را در فولدر گوگل فوتو حذف کنید در همه جا حذف خواهد شد ، البته اگر پیش از اضافه کردن آن به Google Photos نسخه ای از آن را در فولدری دیگر داشته باشید ، آن فایل باقی خواهد ماند. اگر عکسی را از Google Photos به فولدری دیگر انتقال داده سپس آن را پاک کنید ، آن عکس از هر دو سرویس پاک خواهد شد. اگر فولدر Google Photos را حذف کنید عکس و اطلاعات شما در Google Photos باقی خواهند ماند. 
 
البته گوگل ارتباط این دو برنامه را به صورت کلی قطع نکرده و می توانید در آپدیت جدید توسط ویژگی upload from Drive عکس و ویدیو ها را به Photos اضافه نمایید که البته این کار موجب خواهد شد که دو نسخه از یک فایل را داشته باشید. البته بی تردید اگر فایلی که می خواهید منتقل کنید سنگین باشد می تواند فضای ذخیره سازی را در هر دو سرویس اشغال کند که به خودی خود یک نکته ی منفی می باشد. 
 
 
امام اگر میخواهید که در هر دو سرویس فایل هایی را به صورت مشترک داشته باشید می توانید از برنامه های Google Backup و Sync App در ویندوز و Mac استفاده کنید. گوگل گفته اگر با استفاده از Backup یا Sync فایلی با کیفیت اصلی را در دو سرویس ایجاد کنید به عنوان یک فایل تشخیص داده خواهد شد.
 
گوگل تاکید کرده زمانی که این آپدیت انجام بپذیرد هیچ اطلاعاتی در دو سرویس پاک نخواهد شد و تنها داپلیکیت یا دو برابر خواهد شد. اگر فولدر گوگل فوتو را در Drive کپی کرده باشید در سر جای خود باقی مانده اما دیگر بروز رسانی نشده و تغییراتی که در فولدر اصلی Photos ایجاد نمایید در فولدری که در Drive باقی مانده انجام نخواهد گرفت. 
 
البته این تغییر هنوز برای بسیاری مورد تعجب و تا حدودی بی دلیل بوده به عنوان مثال می خواهید در Drive نسخه ای از گوگل فوتو را داشته باشید تا به عنوان نسخه ی پشتیبانی بتوانید از آن استفاده کنید ، خب این دیگر یک ویژگی نخواهد بود و نمی توانید از آن استفاده کنید. این تصمیم گوگل می تواند در آینده برای کسانی که از ویژگی Sync یا همگامی Drive و Photos استفاده می کرده اند ایجاد مشکل کند.
 

نظر خودتان را ارسال کنید