noscript
خرید-اقساطی-گوشی-و-تبلت

چگونه متوجه شویم که در واتساپ بلاک شدیم ؟

نویسنده: samsungia ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۶ ق.ظ مشاهده: ۳۷۲ بار
چگونه متوجه شویم که در واتساپ بلاک شدیم ؟

آیا مدت زیادی است که دوستتان جواب پیام شما و یا جواب تماس شما را در واتساپ نداده است؟ شاید بلاک شده باشید. دو راه برای تشخیص این مسئله وجود دارد: یا از خود شخص مورد نظر بپرسید یا از یک سری سرنخ استفاده کنید. 
چگونه یک شماره تماس را در واتساپ بلاک کنیم؟
واتساپ به شما اجازه می دهد شماره تماس هایی که دیگر نمی خواهید با آن ها کاری داشته باشید را بلاک کنید. اگر نمی خواهید یک نفر دائماً با شما تماس بگیرد و یا پیام های آزاردهنده ی یک نفر را ببینید به Settings>Other>Block بروید و با انتخاب Ok تایید کنید. شماره ای که بلاک کردید، دیگر نمی تواند به شما پیام دهد و یا با شما تماس بگیرد. 
اگر مخاطب شما مدتی است که به پیامتان پاسخ نداده، این احتمال وجود دارد که بلاک شده باشید. اگر می خواهید بفهمید که دوستتان بالاخره شما را از بلاک در آورده یا خیر، کارهای زیر را انجام دهید:

چگونه-متوجه-شویم-کسی-در-واتساپ-ما-را-بلاک-کرده-است
 
چگونه بدانیم که در واتساپ بلاک شده ایم؟
وضعیت آنلاین بودن مخاطب را در واتساپ بررسی کنید: به عنوان تعقیب کننده، شما خیلی خوب می دانید که در نوار سبز بالایی که نام مخاطب نوشته شده، می توانید زمان دقیق آخرین بازدید او از واتساپ را مشاهده کنید. اگر مدتی است که به این مورد دسترسی ندارید، 3 احتمال وجود دارد: بلاک شده اید، مخاطب شما نمی خواهد اطلاعاتش را با شما به اشتراک بگذارد و تنظیمات حریم شخصی را تغییر داده و یا خودتان نمی خواهید کسی وضعیت آنلاین بودن شما را ببیند(در این صورت خودتان هم نمی توانید اطلاعات مخاطب را مشاهده کنید). اگر مخاطب شما آنلاین باشد، یعنی شما بلاک نشده اید. 

چگونه-متوجه-شویم-در-واتساپ--بلاک-شده-ایم
 
پیام بفرستید و تعداد تیک ها را مد نظر قرار دهید: یکی از راه هایی که برای تشخیص بلاک شدن در واتساپ وجود دارد، بررسی تیک های پیام است: یک تیک به معنی ارسال شدن پیام، دو تیک به معنی تحویل پیام به مخاطب و دو تیک آبی رنگ به معنی خوانده شدن پیام توسط مخاطب می باشد. می توانید با رفتن به Settings>Account>Privacy علامت خوانده شدن پیام را غیرفعال کنید. 
شاید فکر کنید مخاطب تلفن همراهش را خاموش کرده و یا به اینترنت دسترسی ندارد و یا پیام را بدون آن که در واتساپ باز کند، خوانده است. 
 
عکس پروفایل مخاطب را بررسی کنید: بدون شک با این ترفند متوجه می شوید که در واتساپ بلاک شده اید. اگر در لیست سیاه قرار گرفته باشید، نمی توانید عکس پروفایل مخاطب را ببینید. به جای عکس پروفایل، آیکون خاکستری با شکل انسان مشاهده می کنید. البته کسانی که عکس پروفایل ندارند هم به همین صورت نمایش داده می شوند. اگر مخاطب شما از عکس پروفایل استفاده نمی کرده، از این راه نمی توانید متوجه شوید که بلاک شده اید. 

چگونه-متوجه-شویم-در-واتساپ-بلاک-شدیم
 
مخاطب را به یک گروه اضافه کنید: یک روش دیگر این است که یک گروه بسازید و تلاش کنید تا مخاطب مد نظر را به آن اضافه کنید. اگر نتوانید او را به گروه اضافه کنید، احتمالاً شما را بلاک کرده است. 
اما همانطور که مشاهده می کنید هیچ راهی وجود ندارد که 100 درصد نشان بدهد شما بلاک شده اید. البته این امر تصادفی نیست و توسعه دهندگان این پیام رسان محبوب، در وب سایت واتساپ ذکر کرده اند که برای حفظ حریم شخصی کاربران این مورد را مبهم گذاشته اند. برای آن که متوجه شوید بلاک شده اید یا خیر، می بایست سرنخ ها را کنار هم بگذارید و البته کمی هم حس ششم داشته باشید. 

چگونه-متوجه-شویم-بلاک-شدیم

به یاد داشته باشید اگر بلاک شده باشید، پیام هایی که فرستادید هرگز به دست مخاطب نمی رسد، حتی اگر شما را از حالت بلاک بیرون بیاورد. علاوه بر این، مخاطب بلاک شده همچنان در دفترچه تلفن واتساپ باقی می ماند تا اگر نظرتان عوض شد، او را از بلاک در بیاورید.
 

    نظر خودتان را ارسال کنید