noscript
خرید-اقساطی-گوشی-و-تبلت

چگونه دوربین گوشی سامسونگ اس 10 را روی یک وضعیت ثابت قرار دهیم؟

نویسنده: sammobile.com ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۲:۴۲ ب.ظ مشاهده: ۴۸ بار
چگونه دوربین گوشی سامسونگ اس 10 را روی یک وضعیت ثابت قرار دهیم؟

حتماً می دانید که گوشی سامسونگ اس 10 همیشه به خاطر دارد که شما آخرین بار از کدام دوربین استفاده کرده اید. آیا می دانید می توانید آن را وادار کنید تا همیشه در آخرین حالتی که از آن استفاده کرده اید، باقی بماند؟ تقریباً هیچ کس در همه ی شرایط از عکاسی نرمال تلفن همراهش استفاده نمی کند. برای مثال، والدین دوست دارند به سرعت بتوانند از حرکات کودکانشان ویدیو و صحنه آهسته تهیه کنند. همچنین علاقه مندان به سلفی، دوست دارند دوربین تلفن همراهشان همیشه در حالت سلفی و پرتره قرار داشته باشد. 

به لطف قابلیت جدیدی که سامسونگ به همراه اندروید pie ارائه کرده، دیگر می توانید مطمئن باشید که دوربین تلفن همراهتان همیشه در حالت دلخواهتان قرار داشته باشد و بعد از هر بار باز کردن دوربین نیازی به انجام تغییرات نداشته باشید. این گزینه با عنوان   Keep using last mode در تنظیمات دوربین قرار دارد، اما اگر شما به عمق تلفن همراهتان شیرجه نزده باشید، شاید هرگز متوجه وجود چنین گزینه ای نشوید. به محض این که این گزینه را فعال کنید، دوربین تلفن همراه شما همیشه در وضعیت آخرین استفاده بالا می آید. اگر در آخرین باری که از دوربین استفاده کردید، ویدیو ضبط کرده باشید، دوربین در حالت فیلم برداری بالا می آید. همین اتفاق برای حالت های فوکوس زنده، صحنه آهسته، وضعیت شب و سایر وضعیت ها در دوربین گوشی سامسونگ اس 10 می افتد. 

تشخیص رم میکرو اس دی اصل و تقلبی سامسونگ
از دستورالعمل زیر پیروی کنید تا بتوانید دوربین خود را تنظیم کنید. 
برنامه ی دوربین را در S10  و S10e و S10+ باز کنید. 
با ضربه زدن بر روی آیکون چرخ دنده، تنظیمات دوربین را باز کنید. 
به سمت پایین بروید و گزینه ی Camera modes را انتخاب کنید. 
در اینجا می توانید گزینه ی Keep using last mode  را فعال نمایید. 

گوشی سامسونگ اس 10

از حالا به بعد، هر بار که دوربین را باز کنید، در وضعیتی قرار دارد که آخرین بار استفاده کرده اید. در واقع، حتی اگر موبایل خود را ریستارت کنید، دوربین شما به خاطر می آورد که آخرین بار چطور از آن استفاده کرده اید. هرگاه بخواهید این گزینه را غیرفعال کنید می توانید از همان دستورالعمل استفاده کنید و در نهایت این گزینه را در حالت غیرفعال قرار دهید. 
 

نظر خودتان را ارسال کنید