noscript
خرید-اقساطی-گوشی-و-تبلت

چگونه به صورت خودکار داده های گوگل را پاک کنیم و چرا باید این کار را انجام دهیم ؟

نویسنده: samsungia ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۸ ب.ظ مشاهده: ۶۳ بار
چگونه به صورت خودکار داده های گوگل را پاک کنیم و چرا باید این کار را انجام دهیم ؟

گوگل داده های زیادی را جمع آوری می کند تا بتواند محتوای باب میل شما را در گوگل پلی، یوتیوب و یا فروشگاه اینترنتی به شما پیشنهاد دهد. در مورد این مسئله بارها صحبت شده، اما گوگل برای کاربران  به خاطر کنترل داده هایی که جمع آوری می کند، احترام قائل شده و آن ها را مختار می داند. کاربران می توانند داده های خود را به صورت منظم پاک کنند. 

پاک کردن داده های گوگل

ابتدا به سراغ داده هایی می رویم که می توان آنها را به صورت خودکار حذف کرد. گوگل آن ها را در سه دسته قرار می دهد: 
تاریخچه وب و اپلیکیشن که شامل صداهای Google Assistant و سایر اپلیکیشن ها می شود و داده هایی که از برنامه های دیگر در اکانت گوگل شما ذخیره شده و تاریخچه ی گوگل کروم
جست و جوی یوتیوب و تاریخچه ی ساعت
تاریخچه ی گوگل مپ و داده های لوکیشن
همه ی این داده ها از داشبورد اکانت گوگل قابل دسترسی هستند اما قبل از آن که حذف خودکار را فعال کنید، ببینید برای چه می خواهید این کار را بکنید. 
یکی از دلایل انجام این کار حفظ حریم شخصی است؛ مخصوصاً زمانی که مسئله ی لوکیشن و داده های گوگل مپ در میان باشد. تاریخچه ی یوتیوب با اطلاعات حساس خیلی فرق دارد، مثلا نام شما، کد ملی، اطلاعات حساب بانکی چیزهایی هستند که گوگل طور دیگری با آن ها رفتار می کند و ابزار خاصی برای محافظت از آن ها دارد. 
دلیل مهم تر این است که حذف کردن اطلاعات باعث می شودف محتوا و تبلیغاتی که برای شما در نظر گرفته می شود به روز تر باشد. انسان ها تغییر می کنند، سلیقه ها عوض می شود و پاک کردن دوره ای داده ها باعث می شود محتوای پیشنهادی یوتیوب، گوگل پلی و گوگل پادکست بر اساس علایق شما تغییر پیدا کند. 
پاک کردن خودکار داده های گوگل، در نسخه ی وب و موبایل یکسان است. در اینجا نسخه ی موبایل را مطرح میکنیم اما نسخه ی وب هم بسیار راحت تنظیم می شود. 
به داشبورد Google activity بروید.
از نوار کناری بر روی Activity controls کلیک کنید. 
نوع داده هایی که قصد مدیریت دارید، را انتخاب کنید و سپس Manage Activity را انتخاب کنید. 
در صفحه بعدی بر روی Choose how long to keep ضربه بزنید. 
زمان حذف خودکار داده ها را انتخاب کنید؛ برای مثال 18 ماه. 
بر روی Next ضربه بزنید.
برای هر نوع داده ای که می خواهید، این کار را تکرار کنید. برای تاریخچه ی لوکیشن شما باید بر روی Today ضربه بزنید. سپس بر روی آیکون تنظیمات ضربه بزنید. در آخر Automatically delete Location History را انتخاب کنید و زمان مورد نظر خود را انتخاب کنید. 
 
قیمت و مشخصات فنی گوشی Galaxy S11

قیمت و مشخصات فنی گوشی Galaxy Note 10

    نظر خودتان را ارسال کنید