noscript
خرید-اقساطی-گوشی-و-تبلت

اکانت توییتر را چطور پاک کنیم

نویسنده: trustedreviews ۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۲:۴۳ ب.ظ مشاهده: ۹۳ بار
اکانت توییتر را چطور پاک کنیم

اکانت توییتر را چطور پاک کنیم

توییتر می تواند کاربردی و روشنگر باشد و گزینه ی خوبی برای گذراندن وقت است اما گاهی زشتی های درون انسان ها را بیرون می ریزد و به فاضلابی از خودشیفته ها تبدیل گردیده که موجب بیزاری می شود. به هر حال اگر می خواهید با توییتر خداحافظی کنید، این مطلب را مطالعه کنید. 

هر دلیلی برای ترک توییتر دارید، باید بدانید دیلیت اکانت توییتر اصلا سخت نیست. ضمن این که 30 روز مهلت دارید تا در صورتی که نظرتان عوض شد، اکانت خود را برگردانید. اگر این مهلت تمام شود، اکانت شما برای همیشه بسته می شود. 

دیلیت اکانت توییتر با کامپیوتر:

از طریق وب سایت توییتر، وارد حساب کاربری خود شوید. 

بر روی  Settings کلیک کنید و در منوی تنظیمات Privacy را انتخاب نمایید.

در منوی بعدی، گزینه ی  Account را انتخاب کنید و بر روی Deactivate your account کلیک کنید.

مجدداً بر روی Deactivate کلیک کنید. 

رمز عبور را وارد کنید و بر روی Deactivate کلیک کنید. 

 

دیلیت اکانت توییتر در اندروید:

در قسمت بالای صفحه در اپلیکیشن توییتر، بر روی آیکون پروفایل ضربه بزنید. 

وارد منوی تنظیمات و privacy شوید و بر روی Account ضربه بزنید. 

رمز عبور خود را وارد  کنید و بر روی Deactivate ضربه بزنید. 

بر روی Yes ضربه بزنید. 

 

دیلیت اکانت توییتر در iOS:

در اپلیکیشن توییتر، بر روی آیکون پروفایل ضربه بزنید. 

در منوی تنظیمات وارد privacy شوید و بر روی Account ضربه بزنید. 

بر روی Deactivate ضربه بزنید.

بر روی Deactivate ضربه بزنید و رمز عبور خود را وارد کنید. 

بر روی Deactivate ضربه بزنید و سپس دکمه ی Yes را فشار دهید. 

 

دیلیت اکانت توییتر برای همیشه

هنگامی که اکانت توییتر خود را غیرفعال می کنید، توییتر داده های شما را برای 30 روز نگه می دارد. در این مرحله، توییتر شروع به پاکسازی داده های شما از سیستم می کند، وقتی این پروسه  به پایان برسد، اکانت توییتر برای همیشه پاک می شود. 

اگر قبل از 30 روز وارد اکانت خود شوید، اکانت دوباره فعال می شود. برای دیلیت کردن اکانت برای همیشه دوباره باید همه ی گام های گفته شده را بردارید. توجه داشته باشید که اگر می خواهید فقط نام کاربری و آدرس ایمیل خودتان را عوض کنید، نیازی نسیت اکانت را دیلیت کنید. می توانید به راحتی در تنظیمات account تغییرات ایجاد کنید. 

علیرغم غیرفعال شدن سریع اکانت، برخی از محتوای اکانت شما تا چند روز قابل مشاهده است. توییتر کنترلی بر وب سایت های دیگر مثل گوگل و بینگ ندارد. این احتمال وجود دارد که محتوای اکانت شما در حافظه ی وب سایت های دیگر باقی بماند و قابل دسترسی باشد. اگر قبل از تمام شدن سی روز بخواهید اکانت بسازید، باید از ایمیل جدید استفاده کنید. 

قیمت و مشخصات فنی گوشی Galaxy S11

قیمت و مشخصات فنی گوشی Galaxy Note 10

 

    نظر خودتان را ارسال کنید